Telefon

(+355) 696277162

Konsulta

Të parandalosh është më mirë se të kurosh ! Kryerja e konsultave dhe vizitave periodike tek mjeku i specializuar do të sjellë njohje më të shpeshtë me diagonostifikimin e problemeve të ndryshme shëndetësore ne: Urologji, Onkologji, Reumatologji, Alergologji, Pneumologji, Kardiologji etj..