Telefon

(+355) 696277162

Kirurgji e Përgjithshme

Kirurgjia e përgjithshme, siç tregon emri, përfshin një spektër të gjerë procedurash operative në lidhje me diagnostikimin dhe trajtimin e lëndimeve dhe sëmundjeve në çdo rajon të trupit. Shtrirja e tij e interesit përfshin lëkurën, gjinjtë, barkun, enët periferike dhe kokën dhe qafën, midis zonave të tjera.