Telefon

(+355) 696277162

Rezervo Konsultë

____

Pyetje të shpeshta

Ju mund të lini një takim ne klinikën tonë duke kontaktuar në numrin tonë të telefonit ose duke na kontaktuar në rrjetet tona online!

Patjeter që po, ju mund të lini një orar konsulte dhe me mjekun e kërkuar sipas diagnoses qe ju keni!

Ne ju ofrojmë pacientëve tanë trajtim të specializuar me metodat dhe pajisjet me standarte të teknologji së avancuar. Qëllimi ynë është tu sigurojmë pacientëve tanë cilësinë më të mirë dhe saktësi të lartë analizash duke u mbështetur në laboratorin tonë me pajisje të teknologjisë së fundit!
Laboratori në Klinikën tonë ju mundëson një shërbim të shpejtë, të sigurt me anë të pajisjeve moderne dhe të çertifikuara!