Telefon

(+355) 696277162

Kirurgji Plastike

Kirurgjia plastike përfshin riparimin, rindërtimin ose zëvendësimin e defekteve fizike të formës ose funksionit që përfshijnë lëkurën, sistemin muskuloskeletor, strukturat kranio-maksilofaciale, dorën, ekstremitetet, gjoksin dhe trungun, dhe organet gjenitale të jashtme ose përmirësimin kozmetik të këtyre zonave të trupit. Kirurgjia estetike është një komponent thelbësor i kirurgjisë plastike. Kirurgu plastik përdor procedurat kirurgjikale estetike si për të përmirësuar pamjen e përgjithshme ashtu edhe për të optimizuar rezultatin e procedurave rindërtuese.