Telefon

(+355) 696277162

Kardiologji

Kardiologjia eshte dega e mjekesise interne, e cila merret me studimin e semundjeve te zemres dhe sistemit kardiovaskular te tilla si: Hipertensioni arterial, çrregullimet e ritmit, semundjet ishemike te zemres, insuficienca kardiake etj

Ky sherbim ne YMC ofrohet nga mjekja e mirenjohur Dr.Shk. Eliverta Konda.