Laboratori

Laboratori ynë, i pajisur me teknologjinë më të fundit të vitit 2023, garanton cilësi të lartë dhe rezultate të sakta në analizat laboratorike. Me një ekip të përkushtuar dhe të kualifikuar, ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh laboratorike, përfshirë analiza të gjakut, urinës dhe teste të tjera diagnostikuese. Përkushtimi ynë për standardet më të larta siguron që çdo pacient të marrë kujdesin më të mirë të mundshëm, duke kontribuar në diagnozën dhe trajtimin efektiv të sëmundjeve. Me laboratorin tonë modern, ju mund të jeni të sigurt për rezultate të shpejta, të sigurta dhe të besueshme. laboratori

Disa nga analizat që kryhen në laboratorin YMC:

Numri RendorEmertimi
1GJAK KOMPLET
2GRUP GJAKU
3ERITROSEDIMENT
4GLICEMI
5AZOTEMI
6KREATINEMI
7CHOLESTEROL
8HDL-CHOLESTEROL
9LDL-CHOLESTEROL
10TRIGLICERIDE
11ALT (SGPT) ALANINE AMINOTRANSFERAZA
12AST (SGOT) ASPARTAT AMINOTRANSFERAZA
13BILIRUBINE TOTALE
14BILIRUBINE DIREKTE
15PROTEINE TOTALE
16ACID URIK
17ALBUMINA
18ASO
19FAKTOR REUMATOID
20ALP (FOSFATAZA ALKALINE)
21PCR (PROTEINA C-REAKTIVE)
22AMILAZA (AMY)
23LDH
24TROPONIN l
25CPK
26HBA1C (HEMOGLOBINE E GLUKOZUAR)
27LIPASE
28SIDEREMI
29GGT
30KALICIUM (CA)
31MAGNESIUM
32ELEKTROLITE (NA,K,CL)
33APTT
34D-DIMER
35FIBRINOGJEN
36INR/PT
37TSH
38FT3
39FT4
40T3
41T4
42ANTI-TPO
Numri RendorEmërtimi
43ANTI-TG
45THYROGLOBULIN (TG)
46CALCITONIN (CT)
47CEA
48CA 19-9
49CA15-3
50CA 125
51PSA
52F-PSA
53B-HCG
54LH
55FSH
56PROGRESTERON
57PROLACTIN (PRL)
58TESTOSTERON
59ESTRADIOL (E2)
60AFP
61VITAMINA D
62CORTIZOL
63FERRITINEMI
64HBsAG
65HBsAG-SASIORE
66ANTI-HCV
67HIV I/II
68TOXOPLASMA IGG
69TOXOPLASMA IGM
70RUBELLA IGG
71RUBELLA IGM
72CITOMEGALOVIRUS (CMV) IGG
73CITOMEGALOVIRUS (CMV) IG
74HELICOBACTER PYLORI IGM
75HELICOBACTER PYLORI IGG
76ELEKTROFOREZA E HEMOGLOBINES
77ELEKTROFOREZA E PROTEINAVE
78URINE KOMPLET
79UROKULTURE
80FECE GJAK OKULT
81FECE PARAZIT
82HELICOBAKER NE FECE
83FECE CANDIDA
84KOPROKULTURE
85MATERIAL GRYKE COCE
86MATERIAL GRYKE CANDIDA
87STRISHO VAGINALE
88KULTURE VAGINALE
89AF-GENITAL
90KULTURE PUS

Rezervo konsultën tënde me mjekun specialist tani

Stafi Your Medical Clinic mundëson për të gjithë pacientët shërbim mjekësor të specializuar në standardet më të larta. laboratori