Telefon

(+355) 696277162

FIBROGASTROSKOPIA në Your Medical Clinic

FIBROGASTROSKOPIA në Your Medical Clinic FIBROGASTROSKOPIA është një proçedurë përmes të cilës mund të shihet me sy të lirë: esofagu, stomaku, duodeni dhe disa cm me tej. Eshtë një ekzaminim i thjeshtë, që në mënyrë standarte zgjat pak minuta dhe nuk shkakton traumë te pacienti. Proçedura në fjalë realizohet nga mjekë ekspertë, të mirëtrajnuar në […]